Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

TamarindTree - Vyšehradská

Praha 2, Vyšehradská 43, 120 00

zpět na výpis
Tip
 
TamarindTree - Vyšehradská

Street food a asijská kuchyně

Telefon:737 128 207
Kategorie: gastro|občerstvení

Kde nás potkáte?
Každou chvilku na jiném místě se zásobou dim sum čínských knedlíčků, pork buns neboli bůčkovým nebem a dalšími specialitami od curry, přes nudle, polévky až po sladké tečky. Podrobný seznam všech akcí najdete v poznámce v úvodu naší stránky.

A z čeho že vaříme?

Koření máme přímo z Asie od kamarádů kuchařů nebo z našich cest. Jídlo připravujeme podle nabídky sezónních surovin a aktuálního počasí. Zeleninu si necháváme dovážet od našich českých farmářů a díky ní nezapomínáme ani na naše kamarády vegany a vegetariány!

Kdo za tím vším stojí?

Strůjcem toho všeho je náš šéfkuchař Láďa Dvořák, který díky cestám a stážím po Asii a zkušenostem jako kuchař v asijských restauracích u nás i v zahraničí, dokáže vyladit chuť do nejvyššího detailu. K ruce má samozřejmě i super kuchařský tým, bez kterého by se to prostě neobešlo.

Co je u nás nového?

Chystáme se otevřít vlastní bistro s asijskými snídaněmi i obědy na adrese Vyšehradská 43, Praha 2 - zastávka Botanická zahrada.

Vyšehradská 43
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: