Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
září

Velkolepá multidimenzionální výstava Bylo nebylo, Va...

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Unikátní výstava Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir.... představí mistrovská díla v projekcích doplněných prostorovými zvukovými efekty.

Začátek:18. 09. 20
Konec:31. 01. 21
Cena:od 195 Kč
Čas:11:00 - 19:40
Kategorie: kultura|galerie

Pražské Forum Karlín se od pátku 18. září stane dějištěm unikátní výstavy Bylo nebylo, Van Gogh, Monet, Renoir.... Na ploše více než 2 000 m2 se představí mistrovská díla proslulých impresionistů v projekcích doplněných prostorovými zvukovými efekty.

Bylo nebylo Serge Grimauxe provede návštěvníky vícerozměrnou cestou érou impresionistů, včetně Degase, Signaca a Kubišty – vskutku mimořádně intenzivní a inspirativní zážitek za velmi příznivou cenu!

Všechna aktuální protipandemická opatření budou samozřejmě respektována: ve Foru Karlín bude zajištěno maximálně bezpečné prostředí – včetně termokamery, dezinfekce rozmístěné ve všech prostorech či regulovaného počtu návštěvníků, který umožní dodržovat doporučené rozestupy.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: