Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
září

Národní Open Air

Střelecký ostrov

zpět na výpis akcí
 

Národní divadlo přivítá novou sezonu počinem, jaký jsme si měsíce nesměli dopřát.

Datum:03. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, klasika, hudba, zábava| pro děti| Kultura, Divadlo

Můžete se těšit na setkání herců, tanečníků a dalších zaměstnanců divadla s veřejností, setkání plné divadla a hudby pod širým nebem na Střeleckém ostrově, zkrátka velkou společnou oslavou hlediště, jeviště i zákulisí, která připomene, proč se všichni v divadle setkáváme tak rádi.

Od 15:00 - v provozu divadelní kavárny Cocovan se budou střídat soubory ND po půlhodinách se svými moderovanými rozhovory s hvězdami svých souborů (včetně následující autogramiády!). Tuto část programu zakončí na hlavním pódiu soubor Laterny magiky ukázkou ze své inscenace Zahrada – bude to přímo finále z této nádherné podívané.

Od 17:00 - vypuknutí hlavního programu. Opera na tuto část dne chystá vystoupení svých sólistů, se slavnými áriemi vystoupí Jiří Brückler (Don Giovanni), Ester Pavlů (Carmen), Jana Sibera (Prodaná nevěsta), Svatopluk Sem (Švanda dudák). Následně Balet předvede site-specific akci na téma satirické komedie baletu Leonce & Lena. Jako třetí vystoupí v 18.30 Činohra, respektive kapela Základní kameny úrazu, složená ze členů souboru – nikoli jen hereckých, ale i dramaturgických.

Od 19:30 do 21:00 - hudební DJ produkce na baru

Po celou dobu akce, tedy od 14.00 až do 22.00, bude k dispozici stánek s nabídkou knih, plakátů a další propagační produkce ND, s kolem štěstí nebo fotosoutěží. Odpoledne proběhne bazar oblečení umělců Národního divadla, pro děti i jejich doprovod bude připravena pohádka, či přesněji „pouliční podívaná“ souboru Bratři v tricku nazvaná Prasečí cirkus. Pojedou taky tvůrčí dílny – jak všeobecné, tak zaměřené na jednotlivé soubory (Balet chystá pro děti i pro dospělé Marnou opatrnost, Opera Kukátko do českých oper a Činohra v podvečer spustí další ročník studentského kurzu ND Young).

Střelecký ostrov
Tel: +420 224 934 026
Střelecký ostrov 336
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: