Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
srpna

SWAP aneb nepotřebné vs. vytoužené

DOK 16: sousedská řemeslná dílna

zpět na výpis akcí
 

Swap? Výměna věcí bez peněz! Přineste max. 10 věcí, které vám doma přebývají a jsou ve skvělém stavu a odneste si, co vám padne do oka.

Datum:28. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Vyměňovat můžete, nářadí, předměty do domácnosti, oblečení pro děti i pro dospělé a hračky nejen pro děti.

Swap je o přímé výměně věcí, sdílení, setkávání a vzdělávání. Je součástí udržitelného životního stylu, snižuje potřebu nakupování nového zboží a podporuje opakované využívání funkčních věcí. Přijít může každý. Není povinnost něco přinést nebo si něco odnést. Dodržovat je potřeba jen pokyny organizátorů a zásady slušného chování.

Součástí swapování v DOKu, bude i krátké představení pražského výměnného systému Pralets. Je to vlastně takový swap přes internet a pokud vše půjde dobře, už brzy budeme mít v DOKu jejich výměnnou truhlu. Přijďte se lidí, co směňováním žijí zeptat, jaké to má výhody.

DOK 16: sousedská ře...
Tel:
Hořejší nábřeží, náplavka, kobka č.16
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: