Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Letní večírek rezidencí a galerií nebude chybět ani letos. Kurátoři rezidenčního programu a kurátorky galerií představí aktuální dění v továrně.

Datum:13. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 23:30
Kategorie: kultura|galerie

Rezidenční program je v rámci současné pandemické situace orientován více na české a slovenské umělce a umělkyně. Během večera se s nimi návštěvníci mohou potkat, promluvit si o jejich tvorbě a navštívit jejich ateliéry. Součástí programu budou i performance a komentovaná prohlídka rezidenčního patra.

Pomalu se v tento večer budeme loučit s výstavou Spiritualities: Three Contemporary Portrayals of Transcendence and Beliefs (v Galerii MeetFactory do 16. 8.). Na velkém sále bude možnost zhlédnout filmy Melanie Bonajo, jedné z vystavujících umělkyň. V Galerii Kostka je k vidění výstava TOO HOT Evy Jaroňové.

O hudební doprovod večera se postará BloodPact.

LINE UP

18:00
Love the way you move: Clubdance edition - workshop clubbingu s Natalii Vackovou (organizuje rezidentka Kateřina Konvalinová) - studio č. 21
18:00–23:00
promítání filmů Economy of Love a Nocturnal Gardening z trilogie Night Soil Melanie Bonajo (loop) - Velký sál
19:00–19:45
přednáška Elsy Šebkové o peyotlu
19:00–23:00
otevřené ateliéry - 1. patro
20:00
komentovaná prohlídka rezidenčního patra - 1. patro
21:00
performance StonyTellers (Tania Nikulina a Jana Mikle) - dvorek
21:30
performance Liquid leveling (Isabela Grosseová & Jesper Alvaer)
22:00
Blood Pact - foyer

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: