Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
srpna

Balkan fiesta pod širákem!

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Prázdninová Balkan Fiesta je pod širákem jako doma. Zazáří eso balkánských bašávelů kapela Tomáše Průši oblíbení Lovesong Orchestra.

Datum:11. 08. 20
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní,

Báječnou kartou večera bude balkan beats selektor Senor Victor a hyperaktivní radio 1 Dj  Gadjo.cz. A to není úplně všechno.

Start 19:00 POZOR >>> Vyhlášenou klasikou balkánských večírků je štamprle domácí slivovičky na roztančenou. Jako vždycky pro první balkaňeros grátis. Celý program je průběžně aktualizovaný.

ČORO MORO ZA KAŽDÉHO POČASÍ
Fiesta bude za každého počasí. Když náhodou zaprší tak velice jednoduše šup celou fiestu pod střechu. Deštníky nechte doma.

KLOBOUKOVÉ LÓVE
Vstupné je dobrovolné. Balkan Freaky vyletěl čert z elektriky. S kloboukem jak boss, roztočí to dost, když mu dáte los. Neváhejte a podpořte BALKAN FIESTU dobrovolným vstupem do klobouku.

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: