Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
srpna

Letní Kino Radlická - Na Nože (EN+tit)

Radlická - kulturní sportovna

zpět na výpis akcí
 

Pokud jste ještě nebyli na letním spotu Radlické, tak rozhodně neváhejte! Čeká vás písečná pláž, lehátka, lampiony a vysmátí barmani.

Datum:11. 08. 20
Cena:130 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina zábava|

Satirická krimi komedie Na nože zábavným způsobem ukazuje, jak může dopadnout vyšetřování záhadného úmrtí autora tajemných detektivních příběhů, když jsou všichni v jeho blízkosti podezřelí. Svérázný detektiv Daniel Craig pojme řešení případu po svém a vyšetřování každého člena této excentrické rodiny se ukáže býti složitější, než se zpočátku zdálo. V napínavém detektivním příběhu, v duchu nejlepší tradice Agathy Christie, rozehrají herecký koncert Chris “Captain America” Evans, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, a Don Johnson.

-----
Pokud jste ještě nebyli na letním spotu Radlické , tak rozhodně neváhejte! Čeká vás písečná pláž, lehátka, lampiony, vysmátí barmani a ty nejlepší drinky!
Každé ÚTERÝ a ČTVRTEK k tomu navíc promítáme FILM. Občas je to naprostá klasika, sem tam nějaký underground. Zahrádka je otevřená celé odpoledne a projekce začínáme okolo 21:00 se setměním.

Lístky na https://goout.net/cs/kulturni-centra/radlicka-kulturni-sportovna/cut/, nebo na místě . ❤

Těšíme se na vás, RDLCK CREW! ❤

Radlická Kulturní Sp...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: