Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
srpna

Queenie pod širým nebem

Křižíkova fontána

zpět na výpis akcí
 

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice.

Datum:05. 08. 20
Cena:od 699 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba

QUEENIE zavítají v rámci tour Pod širým nebem 2020 na Křižíkovu fontánu v Praze!  Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, jenž vyprodala 2x po sobě pražskou O2 arénu, vyráží na letní Open Air tour v Česku a Slovensku celkem ve 13 městech. Praha nebude pochopitelně chybět a místem konání bude magické místo na Křižíkove fontáně, která bude pro tento výjimečný koncert v provozu.

Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost a perfekcionismus. To vše jsou Queenie v čele se zpěvákem Michaelem Kluchem. Queenie si zakládají na přesném a autentickém pojetí písní Queen, a to ve špičkové kvalitě v dobových kostýmech. Definují žánr, v němž se hudebně realizují, jako koncertní divadlo. Všechny písně jsou hrány živě v původních tóninách a na autentické nástroje, čímž se kapela odlišuje od mnohých jiných kapel tohoto hudebního oboru.

V předprodeji jsou klasické vstupenky a také VIP, které obsahují skvělý výhled z terasy přímo na pódium.

Křižíkova fontána
Tel: 723665694
U výstaviště LDS 1/20
Praha 7, 17005
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: