Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
srpna

Saturday Jazz on the Roof - Marta Kloučková Trio

Jazz Dock

zpět na výpis akcí
 

Startujeme novou tradici – sobotní živé koncerty na střeše Jazz Docku! Čeká Vás parádní muzika. Vstupné zdarma.

Datum:08. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Přinášíme Vám novou sérii koncertů nazvanou JAZZ ON THE ROOF.  Na střeše Jazz Docku vystoupí každou letní sobotu od 16h menší komorní sestava a potěší Vás pěknými písněmi, vytříbenými sóly a klidnou letní atmosférou akustické podoby jazzu.

Marta Kloučková je multižánrová zpěvačka, textařka a písničkářka působící na české jazzové scéně. Je finalistkou mezinárodní soutěže jazzových vokalistů Voicingers 2017 a semifinalistkou mezinárodní soutěže Riga Jazz Stage 2018. Těžištěm jejího autorského díla je Marta Kloučková Quartet, jejž tvoří hudebníci z tuzemské jazzové špičky. Mimo to je členkou vokálního sextetu Skety a spolupracuje s tělesy a hudebníky napříč žánry (Concept Art Orchestra, Barbora Poláková, Clarinet Factory a další). Tentokrát uslyšíte v jejím podání jazzové standardy a některé vlastní písně.

Marta Kloučková – voc

Kristina Barta – p

Jan Kořínek – b

Jazz Dock
Tel: 774058838
Janáčkovo nábřeží 2/3249
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: