Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Curry festival by Nebu

Manifesto Florenc – UZAVŘENO

zpět na výpis akcí
 

Můžete se těšit na kari z různých částí Indie, výrobu rumali roti, pochoutku ze severní Indie, připravenou na přenosném uhlí Tandoor a další.

Začátek:24. 07. 20
Konec:26. 07. 20
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Autentická indická restaurace NEBU Restaurant si připravila něco speciálního pro všechny milovníky kari! - Můžete se těšit na kari z různých částí Indie, "live" výrobu rumali roti, pochoutku ze severní Indie, připravenou na přenosném uhlí Tandoor, doprovázenou okouzlující vůní východní kuchyně.

Všechny speciality budou připravované indickými šéfkuchaři. Své hrnce plné kari budou přímo před vámi, takže při výběru budete moci zapojit všechny vaše smysly a jednoduše si tak vybrat to, na co máte největší chuť. Těšit se můžete i na přípravu typického indického chlebu Naan.

Manifesto Florenc – ...
Tel:
Na Florenci
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: