Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
srpna

Buenos Aires, vystupte!

Grébovka

zpět na výpis akcí
 

Životní příběhy lidí, kteří v letech 1900–1946 emigrovali do Argentiny.

Datum:07. 08. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

V autorské prvotině zakladatelky divadla Marianny Arzumanové, která rychle odstartovala úspěch souboru, pojednává o životních příbězích lidí, kteří v letech 1900–1946 emigrovali do Argentiny.

Pomocí krátkých etud protkaných hořkým humorem se dostanete do situací Evropanů v první polovině 20. století, kteří v době ekonomických krizí, světových válek, politických převratů, pronásledování nebo ztracených lásek zatoužili udělat ve svém životě změnu k lepšímu. Vydali se hledat svobodu, možná ze stejných pohnutek, které by k tomu vedli i nás.

Příběhy silných a odvážných lidí, kteří dokázali ze dne na den změnit svůj život, všechno zanechat a podstoupit dlouhou cestu lodí s nejasným koncem. Z této skupiny lidí vzniklo to, co dnes tančíme pod názvem Argentinské Tango a těmto lidem věnujeme naší hru. Zveme vás ke krátké cestě napříč dějinami, kulturami a národnostmi!

A že nemluvíte česky? To vůbec nevadí, v citlivém spojení hudebních žánrů si budeme rozumět určitě!
 

Grébovka
Tel:
Havlíčkovy sady
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: