Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Traktát o lásce

Grébovka

zpět na výpis akcí
 

Pojednání o citu, který nás doprovází v každé vteřině našeho života.

Datum:24. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Pojednání o citu, který nás doprovází v každé vteřině našeho života, který nás žene přes všechny překážky a leckdy nás přiměje dělat psí kusy.  Z pohledu nezávislého pozorovatele to může být někdy velmi zábavné. A nemusí se ani jednat o onen vysněný cit mezi partnery. Pokaždé ji prožíváme v jiné podobě: jednou je to láska mateřská, podruhé láska k tvorbě. Láska k umění a láska plná vášně… A někdy je zase láska dočista slepá.

Inscenace sleduje lásku mnoha forem a nahlíží na ni přes významné slavné scény labyrintu světové dramaturgie – od Aristofana až po Čechova. Scéna se ponoří do obrazu s velkým emočním nábojem a hned se vyjevuje další, přesně jako jsme na to zvyklí v životě. Ale kdo je režisérem? Bůh, my sami nebo snad osud? Kdo řídí naše jednání a s jakými úmysly tolik milujeme? Představení je bez kompromisů. Nepodléhá komerci. Ani žádnému finančnímu tlaku – sděluje jen to, co je od počátků věků přímo uvnitř nás.

Autor a režie: Marianna Arzumanova

Hrají: Eliška Nezvalová, Eva Alner Jízdná, Denisa Licková, Tereza Slánská, Jiří Valeš, Janusz Hummel, Igor Šebo.

Grébovka
Tel:
Havlíčkovy sady
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: