Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
července

Procházka s Václavem na téma bezdomovcem z vlastní vůle

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

zpět na výpis akcí
 

Pokud vás zajímá jaké to je, když vám táhne na 70, bydlíte pod mostem a přitom jste bývalým milionářem, Václav se s vámi rád o svůj příběh podělí.

Datum:12. 07. 20
Cena:250 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: poznání|po praze

Václav je naším nejstarším průvodcem, dlouhá léta žil se svým psem Astorem a kočkou pod Hlávkovým mostem na Praze 7. U jeho příbytku najdete ještě dnes záhonky květin nebo výstavu hrníčků. Václav, bývalý milionář, je na ulici od roku 2006. Říká o sobě, že je bezdomovcem z vlastní vůle. Rád si dělá legraci. Na jeho prohlídkách se dozvíte pikantnosti o něm samotném i historii Prahy. Poučí vás o tom, jak se žije na ulici a jak na ní žít, aniž byste museli být špinaví nebo neměli kam složit hlavu.

Na procházku s Václavem můžete vyrazit každou neděli. V případě skupinové vstupenky si můžete zvolit individuální čas a termín mimo jeho pravidelné prohlídky (při skupině 5 osob zůstává vstupné stejné jako v případě prohlídky pro jednotlivce).

https://pragulic.cz/tour/vaclav/

Vstupné: 250 Kč (180 Kč - snížené pro studenty a seniory)

Rodinné vstupné: 700 Kč (2 dospělí a 2 děti)

Skupinové vstupné: 1 250 Kč (1 - 5 osob), 3 500 Kč (6 - 15 osob), 5 000 Kč (16 - 25 osob)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: