Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
července

Slam poetry ve Skauťáku

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Přijďte na večer věnovaný slam poetry- soutěži v autorském přednesu poezie, který se podobá divadelní improvizaci či one man show.

Datum:30. 07. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Jako rituální totem vprostřed prérie stojí mikrofon zaklesnut ve stojanu uprostřed pódia. Napětí by se dalo krájet, šňůra si ani nedovolí sebemíň se pohnout.

Jeden po druhém přistupují mistři slova připraveni do posledního rýmu bojovat o vítězství v nervy drásajícím klání. Publikum se nechává uhranout, rozesmát, rozplakat, dojmout - stejně tak může při sebemenším náznaku chyby a tuctovitosti soutěžícího nemilosrdně vypískat. Tentokrát však předem vykolíkovanou cestou - slamy fušující do tematiky rasismu, předsudků, stereotypů, xenofobie či hněvu obecně.

Vítěz může být jen jeden. A rozhodne o něm porota složená z Vás, diváků!

Vystoupí:
ANATOL SVAHILEC - mistr ČR 2014
TUKAN - vicemistr ČR 2017
TIM POSTOVIT - vítěz MČR v duoslamu 2019
HONZA DIBITANZL - několikanásobný finalista MČR

Přijďte na náš večer věnovaný slam poetry- soutěži v autorském přednesu poezie, který se podobá divadelní improvizaci či one man show. Můžete se těšit na vystoupení špičky slamerské scény v České republice.

Vstupné dobrovolné.
Rezervace místa nutná na e-mailu:
sarka@demokraticke-vzdelavani.cz

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: