Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
června

Emma Smetana & her favourite young talents

Střecha Radost

zpět na výpis akcí
 

Emma Smetana akusticky a její hosté Ellen Whitt, Princip, Terra, Jordan Haj.

Datum:27. 06. 20
Cena:373 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

“Ellen Whitt (pravým jménem Elen Vítová) je šestnáctiletá zpěvačka, která miluje hudbu, hraje na různé nástroje a skládá a píše vlastní písně. Vedle nejrůznějších přejatých písní vydala zatím tři původní singly, z nichž nejnovější je 'Beauty is Pain'.”

TERRA- šestnáctiletá vitezka souteze Starter na Radiu Wave. Zpěvačka a songwriterka z Prahy, první singl “Romance & Intimacy” vydala loni v prosinci. Její živý debut se uskutečnil v baru Rock Cafe Prague začátkem letošního roku. Aktualne připravuje nové album a singl ve spolupráci s Rádiem Wave.

Princip je 18letý zpěvák, skladatel a autor z Prahy. Studuje na gymnáziu a ve svém volném čase se věnuje filmu a především hudbě. Znát ho můžeš také pod jeho pravým jménem Hynek Uher, se kterým soutěžil v hitparádě Startér na Radiu Wave. Jeho tvorba tě zvedne ze židle, ale zároveň donutí přemýšlet. Ať už píše o lidech, či o ,,robotizaci lidstva'', jež je hlavním tématem jeho nadcházejícího debutového EP Drama, má toho vždy dost co říct a ukázat. S hudbou a produkcí mu pomáhá Rainer ze Zlína, který moc dobře ví, jak spojit elektronickou hudbu se správnou dávkou psychedelie. Princip tě uvede do transu, ale zároveň v tobě probudí spící zvíře. Na této akci poprvé zazní skladby z připravovaného EP a zároveň to bude Principova premiéra na pódiu. Princip tě nadchne, ať už se rád oddáváš rytmům melancholické taneční hudby, nebo rád kontempluješ nad existenciálními otázkami.

Střecha Radost
Tel:
nám. Winstona Churchilla 1800/2
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: