Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Výstava Adolf Loos. Opakování génia

Studijní a dokumentační centrum Norbertov

zpět na výpis akcí
 

Výstava věnovaná architektonickému odkazu Adolfa Loose spočívajícím v podivuhodné hře s prostorem, materiálem, vybavením či světlem.

Začátek:23. 06. 20
Konec:31. 01. 21
Cena:od 60 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Výstava věnovaná architektonickému odkazu Adolfa Loose spočívajícím v podivuhodné hře s prostorem, materiálem, vybavením či světlem představí na příkladech interiérů v Plzni, Praze a Brně Loosovy „obytné prostorové programy“ respektující každodenní rituály zámožné středostavovské klientely. Výstava pořádaná v rámci Roku Adolfa Loose 2020 reprízuje výstavu Adolf Loos. Učit se bydlet, kterou Muzeum hl. m. Prahy prezentovalo v Rakouském kulturním fóru v roce 2013 u příležitosti 80. výročí úmrtí tohoto architekta.
Výstava bude přístupná vždy v úterý, čtvrtek, sobotu a neděli 10–18 hod. ve Studijním a dokumentačním centru na Norbertově.

Studijní a dokumenta...
Tel: 601571807
Nad Hradním vodojemem 53/13
Praha 6 Střešovice, 16200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: