Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Dny vašich oblíbených kuchyní v Maifestu. Nejprve se vydáme do krásné letní destinace - Itálie. Těšit se můžete na skvělé jídlo od našich šéf kuchařů

Začátek:25. 06. 20
Konec:29. 06. 20
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Těšit se můžete na skvělé jídlo od našich šéf kuchařů: čerstvou pastu, fusion italsko-indické pizzy (NEBU Restaurant), italskou specialitu Calzone, risotta, bruschetty a samozřejmě dezerty jako tiramisu nebo panna cotta. Kromě toho vás čeká také tématický program:

ČT 25/6 (16:30-17:30)
TIPY A TRIKY JAK NA ČERSTVÉ TĚSTOVINY S Flying Pot.

Milujete těstoviny a chcete si je umět správně připravit i doma? Doražte na workshop pod vedením tvůrců úspěšného konceptu Flying Pot. Dozvíte se spoustu užitečných tipů a triků jak připravit těsto, jaké použít ingredience, jak těstoviny vařit a skladovat a čemu se rozhodně vyhnout. Pokud budete chtít, můžete si vyzkoušet připravit i svou vlastní porci těstovin. Těšit se můžete na příjemnou atmosféru Manifesto Marketu, italskou hudbu a samozřejmě italské víno, protože bez vína se italská kuchyně rozhodně neobejde.

PÁ 26/6 (19:30-21:30)
ŠÉFKUCHAŘ Z Atelier Charlie Voston
ZA MIXOVÝM PULTEM
Sami jsme byli překvapení když nám Francois, který stojí za konceptem italsko-francouzské kuchyně L’Atelier Charlie Voston prozradil, že hrával na berlínské hudební scéně. Přijďte si užít klubovou atmosféru v Manifestu a nechte se unést elektronickými rytmy deephouse a elektro-klash mixovaných na starých vinylech.

SO 27/6 (15:00-16:00)
DEGUSTACE PROSECCA S VinoStrada


Přijďte se dozvědět o pozadí výroby prosecca, jaký je rozdíl mezi jednotlivými druhy bublinek (čím se liší například prosecco od Cavy či šampakého), kde se prosecco může produkovat atd. Více info a spuštění rezervací již tento čtvrtek.

PO 29/6 (21:00-22:45)
EAT-IN kino! S chutí Toskánska / Quanto basta
Arturo byl uznávaný michelinský šéfkuchař, dokud pro problémy s ovládáním hněvu neskončil ve vězení. Po propuštění musí dělat veřejně prospěšné práce, a tak učí vařit skupinku lidí s Aspergerovým syndromem. Ačkoli jejich způsob myšlení je mu vzdálený, v jednom ze svých studentů objeví kulinářského génia a rozhodne se mu pomoci vyhrát kuchařskou soutěž. Temperamentní kuchař a jeho znevýhodněný student tak vytvoří originální dvojici, pro kterou žádný sen není nesplnitelný.

Manifesto Florenc – ...
Tel:
Na Florenci
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: