Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
června

Letka na dlažbě!

Cafe Letka

zpět na výpis akcí
 

Malý předprázdninový pouliční festiválek, kterým by Café Letka rádo zakončilo jarní sezónu. Hrát se bude na chodníku před klubem, z oken a tak.

Datum:13. 06. 20
Cena:od Zdarma
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, koncerty, ostatní, zábava| zábava - ostatní

15:00 Příběh malé Lupitiny Gonzáles
19:00 Ondřej Komárek live solo set
20:30 Free Balkan Quintet

Vstupné volné, podpora umělcům do klobouku

loutkové divadlo// koncerty// goodvibes// těšení

---------------------------------------------------------------

Mexická oslava Dušiček je barevná, veselá a smrtečky i smrťáci se s radostí schází a společně vyprávějí své příběhy. Pojďme se podívat do rodiny malé Lupitiny González, kde právě začíná Día de los Muertos. Veselá loutková výprava do Mexika za tamní barevnou oslavou Dušiček, abychom si připomněli, že smrti není třeba se bát, protože je to přirozená součást našeho života. Představení pro děti i dospělé v podání Jiřiny Vackové ze souboru Loutky bez Hranic.

Ondřej Komárek, impresário a capo di tutti mnoha vynikajícíh českých kapel, zahraje své láskyplné rozervané songy buď sólově a nebo s hostem (to se ještě úplně neví). Něžně potměšilá hudba s nasazením, kterého byste se od jednotlivce jinak asi stěží nadáli.

V závěru večera vám zahraje slovutná kapela Free Balkan Quintet své balkánské a jazzové melodie přetavené do experimentální free-world-fusion-balspeedfolk-medley rychty.

Balkán, jazz, liché rytmy, tanec!
Housle, kytarové banjo, kontrabas, akordeon, bicí!
Milan, Tomáš, Ondřej, Kieren, Jaroslav!
Jakeš, Mika, Komárek, Alexander, Noga!

Sláva, sláva, sláva, sláva, sláva!

Cafe Letka
Tel: 777162200
Letohradská 44
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: