Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Zábavně vzdělávací oslava pravého třtinového rumu určená především široké veřejnost

Datum:22. 08. 20
Cena:od 350 Kč
Čas:12:00 - 21:00
Kategorie: gastro|ostatní, festivaly

Co vás čeká? 

- Více než 200 různých rumů z celého světa 

- Rumové koktejly od těch nejlepších barmanů 

- Karibská kuchyně 

- Semináře a workshopy s předními rumovými odborníky

Letos se akce koná již poosmé a stejně jako minulý ročník se odehraje v areálu Žlutých lázní. Návštěvníci se opět mohou těšit na největší nabídku rumů z celého světa na jednom místě. Již tradiční součástí všech akcí organizovaných časopisem Barlife jsou vzdělávací semináře s předními odborníky. Nejinak tomu bude i tentokrát.


Letošní osmý ročník měl tradičně proběhnout v jarním termínu, konkrétně 6. června. S ohledem na situaci okolo koronavirové nákazy a v souvislosti s vládními nařízeními a omezeními však nebylo možné Rumfest v původním termínu uskutečnit. Organizátoři Rumfestu proto ve spolupráci se Žlutými lázněmi hledali nový termín, aby příznivci rumu o svůj oblíbený festival v tomto roce nepřišli.


Rumfest se tedy uskuteční 22. srpna 2020 v areálu Žlutých lázní. Návštěvníci se jako každý rok mohou také letos těšit na největší počet rumových značek z celého světa na jednom místě, mezi nimiž se objeví i naprosté novinky na trhnu. Nedílnou součástí Rumfestu jsou vzdělávací semináře a řízené rumové degustace s předními odborníky, které nebudou chybět ani tento rok.

Žluté lázně
Tel: 724 361 107
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4 - Podolí, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: