Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

Třešňobraní na Vrchu Třešňovka

Na Ovoce

zpět na výpis akcí
 
Tip

Spolek Na ovoce přivítá v hrdlořezské Třešňovce všechny sběrače, česače a výletníky, kteří budou mít chuť natrhat si třešně přímo ze stromu.

Začátek:10. 06. 20
Konec:14. 06. 20
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|gastro prodejny, poznání| po praze, fauna a flora, ostatní

Od středy 10. do neděle 14. přivítá spolek Na ovoce v hrdlořezské Třešňovce všechny sběrače, česače a výletníky, kteří budou mít chuť natrhat si třešně přímo ze stromu, udělat čerstvý mošt, odpočinout v houpací síti nebo jen užít rodinnou pohodu se zábavným fotokoutkem.

Žebříky a další potřebné vybavení budou k dispozici za drobný poplatek. Přijďte si ušpinit ruce a naplnit košíky - všechno, co si nasbíráte a zpracujete sami, totiž chutná jinak, mnohem lépe!
A už jste vyzkoušeli náš suprový peckomet...???


“Zachráněné třešně” si na místě budete moci zvážit, vypeckovat v peckometu a poté dužinu vylisovat - mošt poteče proudem!
Půjčovné: 50 Kč/h za žebřík a česáček
Více o Třešňovce: na-ovoce.cz/web/2795/tresnovka-v-hrdlorezich
DOSTUPNOST: tram 1, 9, 11 (zastávka Spojovací), bus 109, 177, 183, 195 (zastávka Balkán, Spojovací)
KDE: na Vrchu Třešňovka - cesta sadem začíná naproti zahrádkářské osadě, pro bezbariérový přístup lze využít přístup z ulice Pod Šancemi

Půjčovna otevřena od 10 do 19 hodin.

Na Ovoce
Tel:
Vrch Třešňovka, ul.Spojovací
Praha 9, 19300
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: