Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Výroba deníku dítěte - box s kartami

Reformát

zpět na výpis akcí
 

První zoubek, první stříhání vlasů, první slovo, první krůček; všechna ta první bude rychle unášet čas! Chyťte je do vlastnoručně vyrobené krabice.

Datum:06. 06. 20
Cena:780 Kč
Čas:10:00 - 16:30
Kategorie: poznání|workshopy

První zoubek, první stříhání vlasů, první slovo, první krůček; všechna ta první bude tak rychle unášet čas! Chyťte je do krabice, kterou si s námi vyrobíte na workshopu z krásných papírů, tapet či knihařských pláten, zachráněných před likvidací. Její povrch můžete dekorovat ražbou monogramu či celého textu. Vložené variabilní karty na vaše záznamy a fotky zase tiskem z výšky či nálepkami s připravenými nadpisy. Jemná práce na první biografické kapitole vás připraví na jemné zacházení s miminkem.

/ termín workshopu: sobota 06/06/2020
/ od 10.00 – 16.30
/ Pro úplné začátečníky i pokročilé.
/ Workshop je vhodný od 14 let.
/ Cena workshopu zahrnuje materiál a komponenty.

Reformát
Tel:
Františka Křížka 36
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: