Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
června

S-třešní sezóna nad Lucernou

Střecha Lucerny

zpět na výpis akcí
 

Otvíráme opět střechu. Letos vám až do konce října nabídneme s-třešní výhledy.

Datum:20. 06. 20
Cena:100 Kč
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Vysadili jsme nahoře třešňový sad jako od Čechova. A bude to doslova velká PECKA. Úžasný sochař nám ji tisíckrát zvětšil a posadil do výhledu na Pražský hrad. Při procházkách po terasách můžete popíjet naše s-třešní pivo a místo lístků u vstupu jsme natiskli s-třešní lupeny.
Magické západy slunce v minulém roce probudily kus romantika v každém z nás. Proto ke všem 69 západům slunce v tomto roce zahrají skvělí čeští muzikanti. Půl hodiny před zapadnutím zatáhneme oponu, napneme atmosféru a konferenciér ohlásí hlavního vystupujícího - zapadající slunce a k němu hudební překvapení. Zahraje např. harmonikář, harfenistka, pianista svůj sluneční set (sunset). Vždy jen tři písně, které celý patos umocní.
Lupeny stojí jako vloni 100 Kč. Otevřeno bude každou sobotu, neděli a pondělí od 14 h do 22 h.
Od 14 h do 16 h dostanete ke vstupence skleničku Campari zdarma.
Střecha prochází stále určitou rekonstrukcí, takže vstupné jde na opravu betonového zábradlí, opravy střech, pochozí podlahy, krmení pro zebřičky a králiky a na hnojení naši zahrádky.
Čepujeme vynikající pivo Pivovar Chříč - Propolis z. s.
Kafe máme z Coffee Culture. Domácí pampeliškové limonády a sorbety z našeho spřáteleného Café Neustadt. A mnoho dalšího. 

Střecha Lucerny
Tel:
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: