Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
června

Dim Sum night v TamarindTree

TamarindTree

zpět na výpis akcí
 

Otevřeme dveře dokořán i na večer, po dvou měsících konečně i na naší domácí půdě uvnitř bistra. 

Datum:04. 06. 20
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace

Ve čtvrtek 4.6.2020 otevřeme dveře dokořán i na večer, po dvou měsících konečně i na naší domácí půdě uvnitř bistra. Protože nám míst k sezení o třetinu ubylo, rozhodli jsme otevřít hned na dva časy a to od 18:00 do 20:00 & 20:00 do 22:00.

Budeme mít jako vždy připravenou nálož knedlíčků DIM SUM, naše specialitky v podobě bůčkového nebíčka, kynutých knedlíčků bao, kachních spring rolls s domácí sweet chilli a další specialitky, o kterých Vás budeme informovat v diskuzi pod událostí.

K pití budou připravené fermentované tibi limči s fíky a hroznovým vínem, tamarindová limonáda se zázvorem, cider Tátův sad, pivečko od Rodinný pivovar "U Vacků" - a po jídle i káva od Candycane coffee. A nebojte, ani vinaři nezůstanou na suchu, přesedlali jsme na podzim na Vinselekt Michlovský a tak si u nás můžete vychutnat červené Rulandské modré nebo bílé Ryzlink rýnský.

Případné rezervace na emailu: TamarindTree@email.cz.

Budeme se těšit!

P.S. Převzali jsme myšlenku z Asie a tak na úkor obsluhy máme o to více kuchařů, proto si u nás objednáte a zaplatíte přímo na baru.

TamarindTree
Tel:
Vyšehradská 43
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: