Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

TamarindTree

Praha 2, Vyšehradská 43,

zpět na výpis
Tip
   
TamarindTree

TamarindTree je partička milovníků street food asijské kuchyně!

Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Kde nás potkáte?
Každou chvilku na jiném místě nebo u nás v bistru se zásobou dim sum čínských knedlíčků, pork buns neboli bůčkovým nebem a dalšími specialitami od curry, přes nudle, polévky až po sladké tečky. Podrobný seznam všech akcí najdete v seznamu událostí na facebooku.

Co ještě děláme?
會 Cateringy s nádechem street foodu na míru.
會 Soukromé oslavy a večírky u nás v bistru.
會 Vaření u Vás doma včetně případného kurzu vaření.
會 Soukromé kurzy vaření u Vás nebo v některých z kuchařských škol (brzy snad i u nás v bistru).

Kdo za tím vším stojí?
Strůjcem toho všeho je náš šéfkuchař Láďa Dvořák, který díky cestám a stážím po Asii a zkušenostem jako kuchař v asijských restauracích u nás i v zahraničí, dokáže vyladit chuť do nejvyššího detailu. K ruce má samozřejmě i super kuchařský tým, bez kterého by se to prostě neobešlo.

Něco málo o bistru…
Na konci února 2019 jsme otevřeli po pěti letech street foodu bistro, tak se stavte na pořádnou Asijskou snídani, oběd nebo jen tak na pokec na kafčo od Candycane Coffe.

P.S.
Převzali jsme myšlenku z Asie a tak na úkor obsluhy máme o to více kuchařů, proto si u nás objednáte a zaplatíte přímo na baru.

Vyšehradská 43
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: