Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Víkend otevřených zahrad

Trojský zámek

zpět na výpis akcí
 
Tip

Zámecké zahrady, doprovodný program, připravovaný projekt propojení umění a ekologie Bio Troja a nově otevřená výstava Jana Kováříka v zámku.

Začátek:06. 06. 20
Konec:07. 06. 20
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, fauna a flora

6. – 7. června je Víkend otevřených zahrad a zveme vás na první program pro veřejnost po znovuotevření galerie do zahrad Trojského zámku.

O víkendu si můžete prohlédnout zámecké zahrady, zapojit se do doprovodných programů, dozvědět o připravovaném projektu propojení umění a ekologie Bio Troja a podívat se na nově otevřenou výstavu Jana Kováříka v zámku.

Ukázka z venkovního doprovodného programu:
- Zámecké trojčení: Ondřej Smeykal, Petr Nikl (sobota, cca 20h)
- Zvukomalebná improvizace pro vstupní schodiště Trójského zámku.
- Hudebník a výtvarný umělec Ondřej Smeykal s výtvarníkem a hudebníkem Petrem Niklem vystupují v různých obměnách mnoho let. Jejich představení reaguje na prostředí ve kterém se odehrává. Niklovu improvizaci doprovází Ondřej Smeykal akustickou hrou na didgeridoo a gong.

Trojský zámek
Tel: 227195134
U trojského zámku 1/4
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: