Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

Live Stream: Z Kanady do Argentiny

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Na 2 kolech a 4 tlapkách z Kanady do Argentiny

Datum:26. 05. 20
Cena:100 Kč
Čas:20:30 - 22:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, cestování


Step out and explore je tým složený ze 2 lidí a 2 psů. Od května 2017 téměř tři roky objížděli na kole Severní, Střední a Jižní Ameriku. Phoebe a Lolo se stali nejvíce zcestovalými slovenskými psy a nová dobrodružství se pro ně staly každodenním chlebem.  Ľuba a Tomáš zahodili lékařskou kariéru v Londýně a rozhodli se být konečně konečne spolu, ne jen v práci. Co všechno je potkalo a jak je složité (anebo jednoduché) cestovat se psem na kole na druhém konci světa, proč je cykloturistika podle nich nejlepší forma poznávání krajiny, zajímavé příběhy, různé kultury, to nejlepší co zažili, ale i chvíle, kdy se na to chtěli vykašlat, to všechno se dozvíte na této online přednášce.
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: