Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
září

Open House Praha

Open House Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Již pošesté se pro vás otevře město. Festival vás zve na návštěvu několika desítek budov a prostorů, které jsou obvykle nepřístupné.

Začátek:01. 09. 20
Konec:06. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|design, zábava| poznání| po praze, památky lifestyle| pro děti|

Vstup do budov je zdarma a připraveny budou opět bohaté doprovodné programy.

Hlavní program proběhne o víkendu 5. a 6. září. Od prvního září však bude k dispozici doprovodný program.

Víkend otevřených budov je dnes již tradičním architektonickým svátkem, který umožňuje lidem zdarma prozkoumat skryté poklady města a užít si neopakovatelnou atmosféru pospolitosti a nadšení z poznávání míst. „Open House Praha přináší zážitek z architektury. Ne zprostředkovaný, ani virtuální, ale přímý, smyslový zážitek, nenahraditelný online prohlídkami prostor. Možnost procházet se a poznávat město, být s někým a sdílet své dojmy. Z tohoto důvodu jsme se přiklonili k variantě uspořádat festival v náhradním termínu,“ říká zakladatelka a ředitelka festivalu Andrea Šenkyříková.

Podoba zářijové akce se bude odvíjet od aktuální situace. „V současné chvíli probíhá komunikace s vlastníky a správci budov a věříme, že budou mít zájem zapojit se do programu festivalu v náhradním termínu a nedojde k výrazným programovým změnám,“ dodává Andrea Šenkyříková. Program festivalu bude zveřejněn na webových stránkách na konci června 2020.

Tentokrát v náhradním termínu. 5.– 6. 9. 2020

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: