Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
května

Chinaski - online koncert

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Livestream koncertu kapely Chinaski na Mall TV v rámci akce Víkend pro seniory.

Datum:17. 05. 20
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Populární kapela Chinaski odehraje online koncert na #kulturažije v rámci akce Víkend pro seniory. Cílem přímého přenosu je podpořit seniory patřící k nejvíce ohroženým nemocí Covid-19. Sbírku i rozdělení jejího výtěžku zaštítí nadace Krása pomoci.

Cílem přímého přenosu, který odvysílá 16. a 17. května internetová televize Mall.tv, je podpořit seniory patřící k nejvíce ohroženým nemocí Covid-19. Sbírku i rozdělení jejího výtěžku zaštítí nadace Krása pomoci. Nadace Krása pomoci se v těchto dnech zaměřuje na koordinaci akutní pomoci pro seniory. Řídí závozy potravin, léků, ochranných pomůcek nebo něčeho, co klienty potěší. Zprostředkovávají obědy, obstarávají jednání na úřadech, zajišťují komplexní poradenství nebo psychologickou podporu po telefonu.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: