Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
května

Mauglí...jsme jedné krve - livestream

Divadlo Kalich

zpět na výpis akcí
 

Rodinný muzikál na náměty Knihy džunglí. Páteční premiéru uvidíte díky crosspostu i na našem Facebooku.

Začátek:01. 05. 20
Konec:31. 05. 20
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Se sympatickou nadsázkou vyprávěný příběh vychází z Kiplingových Knih džunglí a spolu s hlavním hrdinou zavádí diváky do pestrého světa nebezpečné i čarokrásné džungle, který je výstižným obrazem spíše naší lidské společnosti než té zvířecí.

Muzikál o přátelství, lásce, ale i o boji o přežití provází kromě nápadité hudby Ondřeje Soukupa a vtipných textů Gabriely Osvaldové také neotřelá režie mladého režijního tandemu SKUTR, která diváky překvapuje efektními výrazovými prostředky sahajícími až ke špičkovým akrobatickým číslům. Ve výpravné show se objeví ti nejlepší umělci, schopní suverénně zvládat vysoké nároky na zpěv, herectví i tanec. Nezapomenutelný zážitek slibují rovněž kostýmy naší přední výtvarnice Simony Rybákové a scénografie Jakuba Kopeckého.

Sledujte záznam na Mall.tv.

Divadlo Kalich
Tel: 296245311
Jungmannova 9 
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: