Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
dubna

Kingdome Come: Deliverence - live

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Kingdome Come: Deliverence se stala nejočekávanější českou hrou poslední dekády. Nyní si budete moci vychutnat Soundtrack z této hry.

Datum:12. 04. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Nejočekávanější česká hra poslední dekády zaznamenala fenomenální úspěch nejen u nás, ale i v zahraničí. Již v prvním týdnu po uvedení na trh se prodalo milion kusů!

Historické RPG odehrávající se v Českých zemích v neklidných časech po smrti Karla IV. se pyšní nejen propracovaným příběhem, historickou přesností a skvělou grafickou úrovní, ale také neobvykle propracovaným orchestrálním soundtrackem z pera českého skladatele Jana Valty, prokládaným středověkými písněmi Adama Sporky. Oba autory navíc uvidíte na podiu, Jan Valta osobně povede Filharmonii Hradec Králové.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: