Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
března

Společenství vlastníků - živý přenos

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Živý přenos představení Společenství vlastníků z divadla Vosto5 na Mall TV.

Datum:28. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:55 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla

Nelítostný boj rozvášněných eg o pozice a dominanci na výsluní společenského jeviště v autorském projektu Divadla Vosto5. Dramatický formát postavený na půdorysu klasické schůze společenství vlastníků bytových jednotek. 

Inscenace je postavena na půdorysu běžné schůze SVJ, tedy společenství vlastníků bytových jednotek, jakých ročně probíhají tisíce. Všichni účastníci jsou vlastníky bytových jednotek, což jim dává právo rozhodovat o společných prostorách s důrazem a jistotou svého majetku. Oněch několik metrů čtverečných v osobním vlastní jim tedy poskytuje jednoduchou veličinu – moc. Moc, kterou jinak nemohou prokázat a nechat naplno projevit nikde jinde, než právě zde – na schůzi SVJ.

Délka představení: 85 minut

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: