Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
března

Polívkování

Food Event

zpět na výpis akcí
 

Další ročník oblíbeného Polívkování se opět uskuteční na smíchovské náplavce. I v letošním roce vás zahřejí nejen polévky tuzemské, ale i zahraniční.

Datum:07. 03. 20
Cena:50 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

Bramboračka, kulajda, zelňačka, čočková, dýňová, prdelačka, knedlíčková, dršťková či poctivé vývary, tak polévky z celého světa jako ruský boršč, mexické chipotle, malajská laksa, francouzská bouillabaisse, vietnamské pho, marocká harira nebo stále více populární japonský ramen.
Pro ty z vás, kteří příliš neholdují masu bude připravený pestrý výběr zeleninových krémů a luštěninových polévek. Zajídat se bude křupavými rohlíčky, čerstvým domácím chlebem a jinými druhy slaného pečiva. K pití se podává teplý cider, případně mošt, svařené víno a samozřejmě i točené pivo. Nebudou chybět ani sladké dobroty.

Přijďte si pochutnat na skvělých polévkách, vyzkoušet nové a nevšední recepty ze všech koutů světa a potěšit své chuťové pohárky. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program.

Kdy: 07.03.2020 od 10:00 do 18:00
Kde: Smíchovská náplavka Hořejší nábřeží – Praha 5
Foodpass: 50 Kč + malý dárek (děti do 12 let a držitelé průkazu ZTP zdarma

Food Event
Tel: 776 312 538
Smíchovská náplavka
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: