Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
února

Narozeninová party Rádia Junior

Rádio Junior

zpět na výpis akcí
 

Rádio Junior slaví narozeniny! Přijďte se pobavit na skvělou party, vystoupí hvězdy jako Tereza Mašková, Sebastian nebo mistři Evropy v yoyování.

Datum:29. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:14:30 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Velkolepá oslava vypukne v sobotu 29. února ve 14.30 ve velkém studiu Českého rozhlasu na pražských Vinohradech. Těšit se můžete na nabitý program plný hudby, tance a zábavy. Mezi hvězdnými gratulanty nebude chybět Superstar Tereza Mašková, zpěvák Sebastian a dorazí samozřejmě také oblíbené osobnosti Rádia Junior.

narozeninové soutěži si návštěvníci budou moct vyzkoušet své znalosti a dovednosti a vyhrát digitální rádio a další super ceny. Připravena je také interaktivní yoyo show s dvojicí Yoyoboys známou ze soutěže Česko Slovensko má talent, na taneční nadšence se těší Klára Nováková s Hitparádou. Nepropásněte také možnost podívat se přímo do studia na speciální živé vysílání.

Vstup na akci je zdarma a pro každého návštěvníka do 13 let je připraveno komiksové překvapení

Přijďte to s námi oslavit!

Rádio Junior - Český...
Tel:
Vinohradská 12
Praha, 12099
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: