Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
února

Africké trhy v Praze

Město moře

zpět na výpis akcí
 

Pražské Holešovice zase po čase ožijí pravými africkými trhy! Připravte se na novou zásobu exotického ovoce, koření nebo marmelád.

Datum:29. 02. 20
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: gastro|farmářské trhy, gastro prodejny, ostatní, festivaly

Pražské Holešovice zase po čase ožijí pravými africkými trhy! Připravte se na novou zásobu exotického ovoce, koření, marmelád a všeho, co máte tak rádi. Jak je u nás zvykem, všechno bez chemie, zato pořádně zralé a naprosto čerstvé.

Co všechno si od nás můžete odnést?
Čerstvé ovoce z Afriky, jako je třeba obří jackfruit, to nejmáslovější avokádo na světě, spousta druhů banánů, mango nebo slaďoučký ananas
Svěží ovoce z Asie, jako je voňavá papája, exotické hadí ovoce, zapáchající durian nebo nádherně barevné dračí ovoce
Sušené ovoce - co takhle dát si boží sušené mango nebo papáju?
Dálkami vonící koření ze Zanzibaru
Extra kvalitní čokoládu, kávu a dokonce čerstvé kakaové boby

Ještě se neznáme? Tak nám dovolte představit se…
Virunga.cz je česko-ugandský food projekt, který dováží tu nejčerstvější zemědělskou produkci, letecky, ze srdce Afriky. Virunga.cz podporuje ugandské lokální farmáře a pěstitele. Vykupuje za férové ceny a těší česká srdce tím nejupřímnějším ovocem na světě. Víc informací najdete na webu africketrhy.cz.

Město moře
Tel: 736 615 533
Přístavní 7
Praha, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: