Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
února

Videomapping na Karolinum

Karolinum

zpět na výpis akcí
 

Unikátní projekt připomene atraktivní vizuální formou 100 let výročí přijetí první československé ústavy.

Datum:29. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 22:30
Kategorie: kultura| vizuální umění poznání|VŠ+VOŠ,

Univerzita Karlova vás srdečně zve na slavnostní videomappingovou show!

Unikátní projekt připomene atraktivní vizuální formou 100 let výročí přijetí první československé ústavy, k němuž došlo 29. února 1920 a zároveň 100. výročí navrácení názvu Univerzity Karlovy, v důsledku přijetí zákona o poměru pražských univerzit 19. února téhož roku.

Videomapping navazuje na konferenci 100 LET OD PŘIJETÍ ÚSTAVNÍ LISTINY ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY. HISTORICKÉ, POLITICKÉ A PRÁVNÍ SOUVISLOSTI (28.-29. února 2020), pořádané Senát Parlamentu ČR, Historický ústav Akademie věd ČR a nakladatelství a Univerzita Karlova.

Návštěvníkům nabídneme zdarma svařák a budou se moci podívat zdarma na komentovanou výstavu Dějin UK a také na výstavu Dějiny umění ve smyčkách, která bude ten den končit. 

Karolinum
Tel: +420 224 491 111
Ovocný trh 5
Praha 1, 116 36
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: