Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
února

Opera v Cinema City: Aida

Cinema City Chodov

zpět na výpis akcí
 

Výjimečné představení známé Verdiho opery ve Slovanském domě a na Chodově.

Datum:18. 02. 20
Cena:299 Kč
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, kina, klasika

Jedná se o výjimečné představení známé Verdiho opery Aida nastudované pro operní festival v Salzburgu. Tato verze Aidy vzbudila až nečekané nadšení v hledišti i u kritiky a přináší důkaz, že i dnes je možné připravit klasický kus tak, aby diváky překvapil a ohromil. Mezinárodnímu obsazení vévodí ruská sopranistka Anna Netrebko jako Aida, režie se ujal iránský vizuální umělec Shirin Neshat a dirigoval světoznámý dirigent Riccardo Muti. Slavná Verdiho Aida je příběh o egyptském vojevůdci Radamovi a o jeho lásce k etiopské otrokyni. Verdi psal Aidu na objednávku egyptské vlády k slavnostnímu otevření Suezského průplavu. Aida je dramatická opera o čtyřech dějstvích a její děj se odehrává ve starém Egyptě v Memfidě a v Thébách.

Praha Chodov, Westfield Chodov
18:00

Praha Slovanský dům
19:00
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: