Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
března

ZRUŠENO: Spring opening

Manifesto Smíchov

zpět na výpis akcí
 

Jaro v Manifestu Smíchov začíná 18. 3. Můžete se těšit na hromadu novinek - nové restaurace, nové koncepty, nové chutě a mnoho dalšího.

Začátek:18. 03. 20
Konec:27. 03. 20
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

18. března Manifesto Smíchov opět vykvete, tak si to zapište do diářů.

Zimní slota je za námi. Pučíme do nové sezóny!
Nalaďte se na jarní vibe a přijďte s námi posvětit jaro, pivo a dobrou chuť. Vaše oblíbená smíchovská oáza vás vítá s otevřenou náručí.

Nové jarní dekorace a foto stěna
Nové restaurace, nové koncepty, nové chutě
Větší výběr vegetariánských jídel
Vaše oblíbená designová iglú jsou zpět
A bude toho ještě víc!

Namísto původně plánované otevírací párty budeme pouze v tichosti vařit, čepovat a míchat drinky. Manifesto bude v provozu s posílenými opatřeními pro prevenci šíření nákazy, kterou opravdu nebereme na lehkou váhu.
Manifesto bude otevřeno od 18. března v časech 11-20 hod., od středy do neděle, a pořádnou párty si vynahradíme, až přijde vhodná doba.
Naší hlavní zásadou je: Zachovejme klid. Buďme zodpovědní. A myjme si ruce! Těšíme se na viděnou. Jídlo si u nás můžete také objednat přes rozvážkovou službu Wolt.

Manifesto Smíchov
Tel:
Zborovská 7
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: