Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Slavnostní otevření dobročinného bazaru

Coffeepark

zpět na výpis akcí
 

V neděli 23.2. od 12 do 18 hod společně s paní Martou Kubišovou zahájí provoz charitativního bazaru přímo v útrobách Coffeeparku.

Datum:23. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| fauna a flora

Coffeepark a Psí život vás zvou na slavnostní otevření dobročinného bazaru. V neděli 23.2. od 12 do 18 hod společně s paní Martou Kubišovou zahájí provoz charitativního bazaru přímo v útrobách Coffeeparku. Svým nákupem podpoříte činnost Psího života, svou návštěvou kavárny i bazaru potěšíte nás i sebe. Na místě bude kromě občerstvení také možnost nákupu kalendářů pro rok 2020 a triček Psího života a samozřejmě také nepřeberného množství oblečení a drobností v prostorách bazárku. Pokud máte doma přebytky, které byste nám chtěli věnovat, přineste je prosím do kavárny a to kdykoliv mezi 8-20 hod. Za námahu se vám odměníme alespoň kávou zdarma.

Coffeepark
Tel: 608 984 381
Chopinova 1556/6
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: