Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Karel Čapek: Pohádka ptačí

Divadlo Orfeus

zpět na výpis akcí
 

O čem si ptáci povídají? Co se stalo vrabčákovi z Dejvic? Jak k tomu ptáci přišli, že umějí létat? To vše se dozvíte v pohádce Karla Čapka.

Datum:23. 02. 20
Cena:100 Kč
Čas:16:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

Pohádka ptačí je z proslulého souboru Devatero pohádek a ještě jedna od Josefa Čapka jako přívažek z roku 1932. Karel Čapek je bezesporu jedna z našich nejvýznamnějších osobností a to nejen v oboru literatury. Právě dnes nám chybí takové osobnosti, které se vymezují vůči všem "ismům" , vyzdvihují krásu lidského ducha a zároveň si umí dělat z člověka takovou tu krásnou legraci. Ve svých pohádkách Čapek rád fabuluje; jak a proč něco vzniklo a jeho "vysvětlení" jsou prodchnutá nezaměnitelným jemným humorem.

 

Hraje: Divadlo Puk

Představení pro děti: 3–6 let. Délka představení je 45 minut.

 

Hrajeme v 16:00 (divadlo je otevřeno půl hodiny před začátkem)

Rezervace: https://orfeus.cz/divadlo-pro-deti.php

Divadlo Troníček, Vladislavova 22, Praha 1

Divadlo Troníček
Tel: 774 554 227
Vladislavova 22
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: