Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
ledna

Potkejte se s dinosaury, zaplavte si s trilobity, sn...

Trilopark

zpět na výpis akcí
 

Čeká vás úžasná výstava Nelítostný pravěk s množstvím exemplářů; z výstavy se přesunete do dinosauřích dílen, odkud si děti odnesou, co unesou.

Začátek:31. 01. 20
Konec:02. 02. 20
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Příroda, Kreativita

Tento víkend zažijete v Triloparku skutečné dobrodružství! Během interaktivní komentované prohlídky si sáhnete na pravé dinosauří kosti a zuby, na stoličku mamuta, zub megalodona, na parádní trilobity z celého světa a na spoustu dalšího. Ale především - expozice je doplněna špičkovými modely vyhynulých zvířat a rostlin. Navíc: pouze u nás uvidíte pravou metrovou končetinu brachiosaura!

Z výstavy se s dětmi přesunete do dílniček; a tam propukne krystalická radost z tvoření. Každé děcko si odnese velikou, vlastnoručně nabarvenou lebku, odkryje si kostru dinosaura, vytvoří si odlitek vyhynulého živočicha (formiček máme více než padesát, takže rozhodně je z čeho vybírat!) a zkusí si práci s preparační jehlou na skutečných zkamenělinách.

Dorazte s dětmi, bude to pro ně zážitek!

Trilopark
Tel:
Pod Terebkou 1139/15
Praha 4, 14700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: