Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
února

Premiéra dokumentu Křídla pro Coldplay

Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Slavnostní premiéra inspirativního filmu Křídla pro Coldplay se bude konat v nádherných prostorách Rudolfina. Konkrétně v Dvořákově síni.

Datum:02. 02. 20
Cena:od 390 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, vizuální umění

Její prostory se veřejnosti jen tak neotevírají. My k celé slávě přidáme ještě červený koberec, welcome drink a na úvod promluví výtvarnice Míla Fürstová a režisér Peter Hirjak. Po projekci však nekončíme. Můžete si s námi vychutnat víno a občerstvení. Poznat nové lidi a popovídat si s Mílou. Coldplay pravděpodobně nepřijedou :-) Zároveň bude možnost koupit si podepsané plakáty od Míly a další prezenty s její nejslavnější Sibylou.

Krásná akce pro milovníky umění.

O FILMU
Vypráví o dvouleté spolupráci skvělé mladé umělkyně Míly Fürstové s legendární kapelou Coldplay na vizuálním pojetí desky Ghost Stories. Na pozadí této intenzivní a vzájemně inspirativní spolupráce ukazuje momenty zrodu "dvou" vynikajících umělců, zásadní roli podporující rodiny, inspirativního bohatého dětství a skutečnost, jak osudové může být setkání s úžasným učitelem. Nadto Mílina cesta je obrazem odvahy, pracovitosti a houževnatosti talentované ženy, která si šla odhodlaně a cílevědomě za svým snem, jenž se naplnil nakonec až nečekaně krásně. Holka z malé vesničky na Vysočině dala dnes již ikonická Křídla světoznámé kapele, a ta zase dala křídla Míle. Její tvorbu totiž objevili desítky milionů lidí nejrůznějších kultur po celém světě nejen díky Křídlům na obalu desky. Coldplay k vizualizacím svých koncertů na největších stadionech od Tokia po Buenos Aires, doslova po celé planetě, používají Mílina jemná nádherná grafická díla.

Rudolfinum
Tel: +420 227 059 244
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: