Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
února

Sama stopem přes Afriku

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Jaké to je prostopovat Afrikou napříč jako samotná holka?

Datum:14. 02. 20
Cena:150 Kč
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: poznání|cestování

Sama stopem přes Afriku
Alena Machálková

Jaké to je prostopovat Afrikou napříč jako samotná holka? Jak to změní vaše vnímání tohohle obrovského kontinentu? 
V Evropě nikoho ani nenapadne srovnávat Ukrajinu se Švýcarskem. Proč tedy házíme všechny africké státy do stejného pytle a píšeme jim všem stejný osud? Afrika má (stejně jako Evropa) přes 50 států a stejně tak rozmanitou kulturu. Celkem jsem v Africe strávila asi 4 roky, navštívila tam 30 zemí a krom toho, že tu a tam postavím knihovnu, si myslím, že si Afrika zaslouží, aby přibyla na naší cestovní mapě. Pojďme společně zbořit zastaralé předsudky o Africe. 
Přijďte si poslechnout pestré vyprávění proložené fotografiemi a zážitky ze života a stopu na tomto kontinentu.

Alena Machálková
Za posledních 10 let navštívila 80 států v Africe, Asii, Jižní Americe a Evropě, a to převážně stopem. Vysokou školu studovala v Hong Kongu, Jihoafrické Republice a Skotsku se stážemi na Tchajwanu a výzkumem v Bolívii. Má široké zkušenosti nejen pohledu běžného cestovatele, ale i z každodenního života obyvatel těchto zemí. 

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: