Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
února

Tančírna

Basement bar

zpět na výpis akcí
 

U nás se nesedí, u nás se tančí!

Datum:07. 02. 14
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby, elektroswing

Začneme v pozvolném rytmu a elegantním stylu. Naladí vás tradiční jazzové a swingové melodie. Postupně se přidá decentní electro-swing a neo-swing. Jakmile překročíme půlnoc, tempo se zrychlí a žánrové škatulky se začnou uvolňovat. Rozohní vás třeba smyslné latino a mexická cumbia.

O hudbu k tanci se postará PRAGUE SWINGMASTER – nejstarší DJ v ČR, téměř 80letý syn legendárního swingového zpěváka Karla Ctibora. Nebudou chybět ani vyhledávaní DJs SWING THING & PAPA DJANGO z ELECTRO SWING BOHEMIA a neo-swingový DJ MATWÄ.

Jedno překvapení: Pro nedočkavce bude před zahájením tančírny promítán Felliniho film Prázdniny v Římě s Gregory Peckem a Audrey Hepburn v hlavních rolích. 

A ještě pár pravidel: Když vás pak při tanci budou tlačit botky, zujte se. Když dostanete žízeň, projděte se k baru pro některý originálních drinků. Když vám vyhládne, skočte si do připraveného palačinkového bistra pro sladkou dobrotu. 

Basement bar
Tel: 725 846 774
Francouzská 76
Praha, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: