Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
září

DNY FITNESS 2013 S ČESKO SE HÝBE

Česko se hýbe

zpět na výpis akcí
 

FISAF, Česká komora fitness a Český registr fitness profesionálů pořádá ve dnech 20. až 22.9 2013 již třetí ročník akce DNY FITNESS S ČESKO SE HÝBE. Přidejte se k nám. Pomozte nám rozhýbat českou populaci a podpořte účinnou formou

Začátek:20. 09. 13
Konec:22. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: sport|fitness

DNY FITNESS 2013

Princip je jednoduchý. V daných dnech sportovní centra a kluby nabídnou své vybrané služby zdarma a dle svých možností a také preferencí připraví pro nově příchozí návštěvníky atraktivní program. Organizátor pak na své náklady celou akci podpoří reklamní a mediální kampaní a zajistí odpovídajícím způsobem prezentaci vašeho fitness centra. Stačí se jen přihlásit. !!!POZOR – UZÁVĚRKA HLAVNÍ REGISTRACE JIŽ 18. SRPNA 2013!!!

 

Pro registrace po tomto termínu, stejně jako v případě zájmu o podrobnější informace, sledujte náš web www.ceskosehybe nebo kontaktujte Marka Šímu, managera projektů Dny Fitness a Česko se hýbe na e-mailu marek.sima@ceskosehybe.cz.  

Česko se hýbe
Tel:
Ohradské nám. 7a/1628
Praha 5 – Stodůlky, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: