Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
srpna

Prázdninový Dyzajn márket

Dyzajn Márket

zpět na výpis akcí
 
Tip

V sobotu Vás na piazzetě Národního divadla čekají špičkoví designéři, skvělá muzika, báječné občerstvení a doprovodný program pro děti i dospělé.

Datum:03. 08. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Dyzajn márket je opět součástí letního festivalu Fiesta Nové scény ND.

Hudební a doprovodný program:
10:00 - 12:00 DJ Martin Mikuláš se skvělou hudbou z vinylových desek
12:00 - 13:00 divadlo pro děti
13:00 - 14:00 módní přehlídky
14:00 - 16:00 Calm Season (www.bandzone.cz/calmseason)
16:00 - 17:00 módní přehlídky
17:00 - 19:00 Sunflower Caravan (www.bandzone.cz/sunflowercaravan)
19:00 - 20:00 DJ Martin Mikuláš se skvělou hudbou z vinylových desek

Své ratolesti můžete bezstarostně zanechat v dětském koutku kavárny Divoké matky, ty se už o ně s přehledem postarají. Projekt Divoké matky (za nímž stojí Kristýna Liška Boková a Zuzana Kolková) vytváří prostor, kde se dětem nedávájí žádné mantinely, zabaví se samotné, tvoří, rozvíjejí samy sebe a rodič si v klidu může popít kávy či něčeho ostřejšího. 
V rámci Dyzajn márketu Vám Divoké matky nabídnou skvělou kávu od Mamacoffee.

Ke kávě se báječně hodí...třeba palačinka od Galetky. Ale rychle, aby na Vás zbylo! Totéž platí pro stánek kavárny Jericho – skvělé jídlo se u nich dlouho neohřeje, nabízí též pivo, víno a nealko nápoje. Osvěžující letní drinky si můžete dát též u Lemonade, a PastaArt s čerstvými těstovinami vás přesvědčí, že „už nikdy jinak“.

Na prázdninovém Dyzajn márketu tentokrát podpoříme Domov Sue Ryder. Ten v rámci svých fundraisingových aktivit provozuje síť dobročinných obchodů, jejichž výtěžek je použit na dofinancování péče o klienty, kteří potřebují v důsledku nemoci či vysokého věku pomoc druhých. 

Chystáte se na Dyzajn Márket a nevíte, ke komu se dříve podívat? Nevadí, stavte se u Marušky z Co si dneska vezmu na sebe!? na kávu, popovídat si, nechte si poradit a dobře se pobavit. Maruška si rozprostře svůj puntíkatý stoleček a bude se na vás těšit.

Vstup zdarma.

Dyzajn Márket
Tel: 731105751
Ostrovní 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: