Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Funk Doctor Spock, šéf Gillahouse a více-než-prezident Def Squad se vrací na místo činu.

Datum:13. 05. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: zábava|party a kluby

I když. Reggie Noble už na českého fanouška dojem na jeho rodné hroudě udělal. Před pěti lety (přesněji v dubnu 2008) spolu s Method Manem vyprodal halu HC Sparta Praha. Před dvěma lety (v srpnu 2011) opět ve dvojce Red / Mef zboural výroční Hip Hop Kemp. Ještě nikdy ale nedostal možnost, aby tu zahrál klubovej sólo koncert. Ještě nikdy tohle monstrum nevypustili z řetězu do klubu. 13. května si teda vemte dlouhej vycpanej rukáv, ať vás nekousne do ruky. Když hraje na stříbrným plátně výhulku, vypadá možná krotce, ale v reálu pódia s mikrofonem v ruce je hyperaktivní tak, že kdyby se nebrzdil zelím na předpis, vystřelí skrz strop rovnou do vesmíru. A že tak jako Reggie mamky Noblesovic mikrofony nekrotí NIKDO, o tom se nediskutuje. Let’s get ready to ruuuuumble!

Do 13. 4. jsou vstupenky k dostání na pokladně klubu za 400Kč, od 14. 4. do 13. 5. budou k mání za 500Kč. Vstupenky pořídíte také v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 600Kč. 

BOOMBOX COMBO TICKET!
V prodeji je i Boombox combo ticket, s kterým uvidíte Redmana i Dope D. O. D. (16. 5.) za jednu výhodnou cenu! Combo tickety jsou k dostání do 13. 4. za 650 Kč, od 14. 4. do 13. 5. za 800Kč. Tyto lístky dostanete na pokladně Lucerna Music Baru a v obvyklých předprodejích (+ poplatky).

Předprodej Lucerna Music Bar : 400/500 Kč 
Cena Lucerna Music Bar na místě 600 Kč

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: