Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Mezinárodní improvizační show

Reduta Jazz Club

zpět na výpis akcí
 

Mezinárodní improvizační show v Redutě

Datum:03. 03. 13
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: zábava|jazzové kluby

Srdečně Vás zveme na unikátní mezinárodní improvizační show podle německého vzoru, kterou pro Vás pořádá divadelní skupina IMPROvariace. Uskuteční se v sobotu 2.3.2013 od 19:30 v divadelním sále Jazz klubu Reduta (Národní 20, Praha 1). O Vaši zábavu se postará výběr zkušených improvizátorů z domácího týmu EXT.A.SE. (Extra aktivní sestava, Praha), dále pak hosté a přátelé z německého týmu CHAMELEON (Regensburg), kteří jsou našim věrným divákům již dobře známí.

Připraven pro Vás bude večer plný zábavy v krátkých improvizacích na Vaše témata a náměty, který Vám tentokrát přiblíží improvizační divadlo ve formě, v jaké se hraje u našich sousedů. Improvizace v českém, anglickém i německém jazyce, speciálně upravené pro toto utkání (znalost cizích jazyků není nutná, společným dorozumívacím prostředkem bude zábava a improvizace). Pouze Vy rozhodnete svým hlasování o vítězi tohoto česko-německého klání.

REZERVACE vstupenek probíhá prostřednictvím rezervačního emailu rezervace@improvariace.cz, v pokladnách Jazz klubu Reduta a nebo v síti TICKETPORTAL.

Cena jedné vstupenky je 150 Kč dospělý / 120 Kč student.

Těšíme se na viděnou

IMPROvariace
www.improvariace.cz
info@improvariace.cz

Reduta Jazz Club
Tel: 224933487
Národní 116/20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: