Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Mezinárodní taneční soutěž.

Datum:16. 03. 13
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Je tu událost pro příznivce pouličního tance. Rockin Champ nabídne breakdance bitvu nejlepších evropských týmů. Přijďte se podívat, jak obstojí čeští tanečníci.

V polovině března tohoto roku proběhne v Praze taneční podívaná, kterou Česká republika ještě nezažila. Do hlavního města má namířeno 8 nejlepších evropských týmů pouličního tanečního stylu breakdance. Pozvané týmy doplní 8 nejlepších skupin z kvalifikace soutěže, mezi které se mohou probojovat také čeští a slovenští tanečníci. Všichni se poté prostřednictvím tance poperou ve velkém finále akce Rockin Champ 16. 3. 2013 od 21 hod v clubu Sasazu. Jak obstojí Čechy a Slovensko v této mezinárodní zkoušce? A která země si vytančí absolutní prvenství? Nechte si ujít taneční bitvu letošního roku.

Více informací naleznete zde.

Restaurant & Club Sa...
Tel: 284097455
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 17004
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: