Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PG Bikes

Praha 7, Dukelských hrdinů 34, 17000

zpět na výpis
Tip
PG Bikes

Naše moderní kola kombinují životní styl a radost z jízdy s mobilitou a spolehlivostí. Perfektní syntéza tvaru a funkce.

Telefon:777 553 593
Kategorie: kultura|designsport|běh a kolo, relaxace

PG design budoucnosti  PG – tak originální jako vy

PG je značka pro životní styl, dokonalost a solidnost.Na bázi těchto hodnot společnost, která začala jako výrobce inovativních a exkluzivních e-biků, Pedelecsa Urbanbikesjde do všech sfér  luxusního segmentu.Konzistentní rozšíření rozsahu produktů nabízí jasně to nejlepší v současných luxusních kategoriích.  

Všechny produkty PG jsou vyráběny ručně a ztělesňují  state-of-the-art a trendy životního stylu made in Germany. Nejvyšší kvalita je přikládána technologiím, výběru materiálu a jeho zpracování kombinovaným s velmi speciálním výrobky jedinými svého druhu.Od roku 2008  se PG se také proto drží v segmentu vysokých cen díky své solidnosti, věrna svému mottu  "be uniqueTM" (buď jedinečný) – aukaž to!

Více informací na WWW.PG.DE.

Dukelských hrdinů 34
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: