Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Praktická herecká dílná. 

Datum:01. 06. 13
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Jednodenní praktická herecká dílna se bude zabývat základy a principy fungování divadla, účastníci budou formou praktických cvičení prozkoumávat úplnou prapodstatu divadelního umění, budou se rozpomínat na bezstarostný svět dětských her, na uvolnění, které hru vždy provází.

Dalším tématem divadelních cvičení bude týmová spolupráce, vnímání partnera a živá komunikace. Účastníci se  budou prakticky zabývat stavbou, principy a definicí dramatické situace, bez které není žádného divadla.

Dílna nestaví na hereckém talentu účastníků, ale na jejich chuti a odhodlání vyzkoušet si divadlo, je tudíž otevřena komukoliv v jakémkoliv věku.

Součástí jednodenního hereckého kurzu je i návštěva divadelního představení Sebevrah a následná beseda s Janem Vlasákem a Radimem Kalvodou.

Cena 1 500 Kč  (poukaz můžete zakoupit online nebo na  pokladnách Městských divadel pražských).

Zájemce o Herecký kurz si kupuje poukaz, na jehož základě se může přihlásit na volný termín kurzu. S poukazem máte přednostní právo na účast ve vámi zvoleném termínu. Při zakoupení necháte na sebe kontakt v podobě e-mailu, nebo telefonu, abyste byli včas informováni o termínech a změnách kurzů a mohli si přednostně vybrat datum, které vám nejvíce bude vyhovovat. Kurz se koná jednou měsíčně v sobotu. O termínu budete informováni s měsíčním předstihem a jestliže vám nebude vyhovovat, můžete počkat na další termín. Potom, co nám termín potvrdíte dostanete upřesňující informace o průběhu celého kurzu.

Městská divadla praž...
Tel: 224215943
Vodičkova 28
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: